Skriva testamente

Vi hjälper dig med juridiskt korrekt testamente

Låt oss berätta mer!

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig och berättar hur vi kan hjälpa dig att skriva ett korrekt testamente.
 

Minska risken för framtida tvister med ett tydligt testamente

Att tänka på att skriva testamente kan kännas både tungt och krångligt men ett tydligt utformat testamente underlättar mycket för de anhöriga och minskar risken för framtida tvister. Är testamentet otydligt kan det istället bidra till osämja och i värsta fall kan det innebära att delningen av arvet inte alls blir så som testatorn ville ha det.

Svensk Bokföringsservice hjälper dig att utforma ett tydligt och korrekt testamente. Vi hjälper också gärna till med råd och tips på vad som är viktigt att tänka på.

  • Tänk igenom varför du vill uppföra ett testamente och vad det bör innehålla.
  • Anlita professionell hjälp. En jurist säkerställer att testamentet är juridiskt korrekt.
  • Förvara testamentet på ett säkert ställe.

Låt oss hjälpa dig

  • Prisvärda lösningar
  • Personlig service
  • Gediget kunnande

Få hjälp av en erfaren redovisningsbyrå

Kontakta oss för mer information

Varför är det viktigt med ett testamente?

Det finns många fördelar med att skriva ett testamente. För det första så är det din chans att säkerställa att det du lämnar efter dig fördelas enligt din vilja. En annan fördel är att ett testamente kan underlätta för dina efterlevande och minska risken för tvister och osämja mellan dina nära och kära.

Formkrav på testamente

Det finns inte någon lagstiftning som säger att du måste gå till en jurist för att upprätta ett testamente. Vad som dock är viktigt att tänka på att att det finns vissa formkrav när det kommer till testamenten, dessa måste följas för att testementet ska vara giltigt. Bland annat måste testamentet vara skriftligt och bevittnas av två närvarande vittnen.

En av fördelarna med att gå till en jurist är att de har koll på de formkrav som regleras i Ärvdabalken samt att de kan hjälpa dig att säkerställa att testamentet är korrekt innehållsmässigt.

  • Vi utformar ett tydligt testamente på dina villkor och säkerställer att det är juridiskt korrekt.

Undrar du över något?

Kontakta oss så hjälper vi dig!