Om oss

Läs mer om oss och vad vi gör
sbs-h700

Det här är Svensk Bokföringsservice

Svensk Bokföringsservice är en väl etablerad redovisningsbyrå med säte i soliga Spanien.

Våra uppdrag sträcker sig ofta längre än tjänsterna i en traditionell redovisningsbyrå. Vi håller oss framme när det gäller teknik och utbildning och har ett aktivt samarbete med våra kunder. Vårt internationella samarbete är omfattande och vi har här en unik kompetens.

  • Prisvärda lösningar
  • Personlig service
  • Gediget kunnande

Engagemang

Vi är aktiva i vår roll och engagerar oss i ert företag som en ekonomisk partner. God kommunikation och öppenhet är ledord.

Prissmart

Vi kan hålla lägre pris för våra kunder eftersom vår placering i Spanien ger oss lägre omkostnader och lägre skatt. Tack vare digitala hjälpmedel hjälper och guidar vi dagligen ändå klienter i Sverige.

Kompetens

Vårt kvalitetsarbete är aktivt och vi håller oss uppdaterade om nyheter och förändringar. Vår personal vidareutbildas löpande. Vi använder oss av gemensamt utvecklade rutiner och följer REKO vilket gör att vår personal kan samarbeta och hjälpa varandras klienter på ett smidigt sätt.

Tillgänglighet

Skulle er handläggare inte vara tillgänglig, finns alltid någon annan till er hjälp. Vi är en av Sveriges största redovisningsbyråer och finns alltid till hands när det behövs.

Det här säger våra kunder

Få hjälp av en erfaren redovisningsbyrå

Kontakta oss för mer information

sbs-conny-bw

Conny Malmqvist

VD

Conny Söder har arbetat som VD åt Svensk Bokföringsservice sedan 2016 och är den som har övergripande ansvar för vår verksamhet i Spanien samt upprättande av spanska holding- och aktiebolag med skatteplanering inriktning Sverige-Spanien.

Han har utbildningar inom controller, ekonomistyrning och administration,utbildningsställe FEI och har tidigare arbetat med ekonomisk administration/controller i ett flertal företag inom byggsektorn, restaurang, arbetsledarfunktioner samt som delägare i redovisning och finansbolag.

sbs-therese

Therese Urbán-Malmqvist

Administration och marknadsföringsfrågor

Therese Urbán arbetar med administration och marknadsföringsfrågor på Svensk Bokföringsservice sedan 2016. Hon talar engelska, svenska och studerar just nu spanska.

sbs-angela

Angela Ivanova

Bokföring, skatter och finansiell rådgivare

Angela har arbetat på Svensk Bokföringsservice sedan 2016 som gruppledare samt med bokföring av svenska och spanska företag, skatter och finansiell rådgivning.

Hon har en ekonomisk och administrativ chefsutbildning inom spansk och EU lagstiftning på Alicante Universitet och talar spanska, bulgariska och engelska på hög juridisk nivå.

  • Svensk Bokföringsservice
    Bokföringsbyrå, redovisningskonsult & företagsrådgivare – för små och medelstora företag!

Undrar du över något?

Kontakta oss så hjälper vi dig!